Β. Παπακυρίτση 4, Παλαμάς Καρδίτσας, 43 200 Τηλ. Κέντρο: 24443-50-118, Γραφείο Δημάρχου: 24443-50-116

Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. - Δελτίο Τύπου - 9ο BREVET

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 το «9ο BREVET ΠΑΛΑΜΑ». Μια από της κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Παλαμά και ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα σε επίπεδο νομού.

   Αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας έδωσαν το παρόν σε έναν αγώνα που είχε φιλανθρωπικό σκοπό και ήταν αφιερωμένος στον συντοπίτη ποδηλάτη του Κρόνου Νικαίας και μέλος της Εθνικής Ομάδας Γιώργο Γατή και στον αγώνα αποκατάστασης που δίνει στο ΚΑΤ μετά το βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι.

   Ως Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) απευθύναμε κάλεσμα στη ποδηλατική κοινότητα το οποίο είχε άμεσα ανταπόκριση.

   Ευχαριστούμε όλους όσους συνέλαβαν σε αυτό και δήλωσαν παρόν με την συμμετοχή τους στηρίζοντας οικονομικά τον Γιώργο Γατή.

   Οι αθλητές διένυσαν μια μαγευτική διαδρομή 203 χλμ. με ανεπανάληπτη θέα περνώντας από 36 χωριά και 5 πόλεις. Στη διαδρομή υπήρχαν 3 controls για τους αθλητές και τα υψομετρικά ήταν περίπου 2.000 μέτρα.

   Στον τερματισμό προσφέρθηκαν δωρεάν εδέσματα σε όλους του αθλητές. Ως διοργανωτές ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης που ήταν: ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Καλαμπάκας, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καρδίτσας και το KERMESSE BIKE SHOP καθώς και τους χορηγούς: Φάρμα Παλαμά, «Καναλίων Γεύσεις», κρεοπωλείο Τρέμμας και πίτσα Θείος Στέλιος.

   Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το «10ο BREVET ΠΑΛΑΜΑ» το οποίο θα έχει επετειακό χαρακτήρα και θα τιμηθούν άνθρωποι και αθλητές που συνέβαλαν με την συμμετοχή τους όλα αυτά τα χρόνια και κατέστησαν το «BREVET ΠΑΛΑΜΑ» ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα.