9ο BREVET Παλαμά Αφιερωμένο στον Γιώργο Γατή

   Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 διοργανώνεται από τον Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. (Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Καλαμπάκας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καρδίτσας και το KERMESSE BIKE SHOP, το
9ο Brevet που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του δήμου μας και πόλο έλξης αθλητών από όλη την Ελλάδα.

   To Brevet αυτό αφιερώνεται στο συντοπίτη μας ποδηλάτη του Κρόνου Νικαίας Γιώργο Γατή στον αγώνα αποκατάστασης που δίνει στο ΚΑΤ μετά το βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι.

   Το αντίτιμο της κάρτας συμμετοχής είναι 10 ευρώ και θα δοθεί εξ ολοκλήρου στο σύνολο της από τη διοργάνωση για το σκοπό αυτό στην οικογένεια του Γιώργου.

   Η παραλαβή των καρτών θα γίνει το πρωί της Κυριακής από ώρα 07:00 έως 08:15 από την καφετέρια CAFE-CAFE στην οδό Γεωρ. Καραϊσκάκη 20 στον Παλαμά.

   Εκκίνηση θα δοθεί στις 08:30 και θα είναι ομαδική.

   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό των αγώνων Brevet (Brevets Randonneurs Mondiaux – BRM), κάντε κλικ εδώ (αγγλικά / γαλλικά).

   Για να δείτε ένα ενδεικτικό χάρτη της διαδρομής κάντε κλικ εδώ.

   Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής και τη διοργάνωση του αγώνα κατεβάστε το σχετικό αρχείο από τον παρακάτω σύνδεσμο: