2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2023

 

   Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π) τη Δευτέρα 17 Απριλίου 2023 και ώρα 16:00 στους Γοργοβίτες θα πραγματοποιήσει το 2 ο τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων.

   Ένα τουρνουά το οποίο γίνεται θεσμός για το Δήμο Παλαμά και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θωμά Πετσή ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Θεσσαλικού Γοργοβιτών.

   Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι Παλαίμαχοι του Θεσσαλικού Γοργοβιτών, οι Παλαίμαχοι Παλαμά, οι Παλαίμαχοι Σοφάδων και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας.

   Στην ανάπαυλα των αγώνων ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π) θα απονείμει τιμητικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους σε όλες τις ομάδες. Επίσης θα τιμηθούν δύο συντοπίτες παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές για την πολυετή προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι ο Βάιος Καραγιάννης και ο Νίκος Μιχόπουλος.

   Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π) καλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού να στηρίξουν με την παρουσία τους το τουρνουά και να απολαύσουν ένα πλούσιο θέαμα από τους Παλαίμαχους αθλητές.

 

2ο Τουρνουα ποδοσφαίρου παλαιμάχων