ΔΟΠΑΠΑΠ – 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Παλαμά

 

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 25 Ιουνίου 2022, στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά, το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Παλαμά, το οποίο διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού ,Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής, Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά.

   Η τελετή λήξης της Μικτής Χορωδίας Δήμου Παλαμά ήταν αφιερωμένη στα 100 Χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022). Ένα μουσικό σύνολο που απαρτίζεται από συνολικά 50 άτομα (Χορωδοί και Μουσικοί), με τον καταξιωμένο μαέστρο Αχιλλέα Μπίμπιλα να δίνει τον τόνο, ταξίδεψαν μουσικά το κοινό με ακούσματα εκείνης της εποχής. Μία Χορωδία με μακρά παράδοση στην περιοχή του Παλαμά, η οποία αποτελεί ένα κύτταρο πολιτισμού για την τοπική κοινωνία και παράλληλα ένα στολίδι που μας κάνει όλους περήφανους.

   Πλήθος κόσμου έπειτα από την μεγάλη δοκιμασία των δύο τελευταίων χρόνων, ξαναντάμωσε στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα, δίνοντας το παρόν και απολαμβάνοντας μουσικά ακούσματα μιας άλλης εποχής.

   Στο 3 ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Παλαμά συμμετείχε η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πολύπετρου (Κιλκίς).