ΔΟΠΑΠΑΠ – Συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό και τη Γλυκερία Κωστούλα

 

   Συνέχεια στα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα του Δήμου Παλαμά είχαμε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

   Στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λιμνών 2022 που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Καρδίτσας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Παλαμά και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π) η μεγάλη συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό.

   Ο Μανώλης Κονταρός ταξίδεψε το κοινό στα Κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού.

   Τον Κρητικό καλλιτέχνη πλαισίωνε η δημοφιλής Καρδιτσιώτισσα τραγουδίστρια Γλυκερία Κωστούλα.

   Το γλέντι και ο χορός για τα 2.500 άτομα που κατέκλεισαν την Κεντρική Πλατεία Παλαμά, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι συλλόγων Κρητών από την ευρύτερη περιοχή.

   Ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. και ο Δήμος Παλαμά ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη αυτή συναυλία.

 

 

Συναυλία Μανώλη Κονταρό 

 

* Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, ο οποίος έκανε την ανάρτηση του άρθρου, δε φέρει καμία ευθύνη για το κείμενο και το περιεχόμενο των συνοδευτικών αρχείων του άρθρου, καθώς δε συμμετέχει στη σύνταξη / δημιουργία αυτών. Τυχών συντακτικά και γραμματικά λάθη, παραπλανητικές, ελλιπής ή μη ακριβής πληροφορίες, καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων, καταστρατήγηση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων οφείλονται στους εκάστοτε συντάκτες των κειμένων και των συνοδευτικών αρχείων.