ΔΟΠΑΠΑΠ – Δελτίο Τύπου – 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/04/2023

 

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους Γοργοβίτες το τουρνουά Παλαιμάχων αφιερωμένο στη μνήμη του Θωμά Πετσή ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Θεσσαλικού Γοργοβιτών.

   Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Παλαίμαχοι του Θεσσαλικού Γοργοβιτών, οι Παλαίμαχοι Παλαμά, οι Παλαίμαχοι Σοφάδων και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας.

   Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να δει από κοντά την σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου του Ν. Καρδίτσας.

   Στην ανάπαυλα των αγώνων τιμήθηκαν δύο συντοπίτες παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

   Ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Βάιο Καραγιάννη και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Αλέξης Σφήκας στον Νίκο Μιχόπουλο.

   Τιμητικές πλακέτες για την συμμετοχή τους απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά.

   Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) ευχαριστεί όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες, τις ομάδες που στήριξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά, την Ε.Π.Σ.Κ. και τον Πρόεδρο κ. Αλέξη Σφήκα για την συμβολή του στη διεξαγωγή του τουρνουά, τους διαιτητές των αγώνων καθώς επίσης και την Τ.Κ. Γοργοβιτών.

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του.

 

2ο Τουρνουα ποδοσφαίρου παλαιμάχων