Δελτίο τύπου – Εκδηλώσεις Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας

 

Εκδηλώσεις Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας

στον Δήμο Παλαμά και στα Τοπικά Διαμερίσματα

 

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο τις αποκριάς οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. ( Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Προσχολικής Αγωγής Παλαμά ) στο Δήμο Παλαμά.

   Η αρχή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων όπου σε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα πλήθος παιδιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μάγο και τον κλόουν σε ένα πάρτι μασκέ που περιελάμβανε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, face painting, κατασκευές και πάρα πολύ χορό. Η χαρά ήταν διάχυτη στα πρόσωπα των παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

   Στη συνέχεια το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Προαστίου ο κόσμος είχε την χαρά να παρακολουθήσει μια μουσικοχορευτική παράσταση όπου συμμετείχαν τα τμήματα του ΦΛΕΣ Προαστίου με χορούς και δρώμενα από την ευρύτερη περιοχή.

   Την Καθαρά Δευτέρα γιορτάστηκαν τα κούλουμα σε 14 διαφορετικές περιοχές του Δήμου Παλαμά και προσφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί.

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. και τις τρεις ημέρες καθώς επίσης όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτών καθώς και όλα τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων που πλαισίωσαν χορευτικά τις εκδηλώσεις. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τους αφανείς ήρωες των εκδηλώσεων που είναι οι υπάλληλοι του Δήμου Παλαμά που συνέβαλαν τα μέγιστα στο κομμάτι της συντήρησης και της καθαριότητας των εγκαταστάσεων καθώς και την παρασκευή των σαρακοστιανών εδεσμάτων.

   Ευχόμαστε σε όλους σας Χρόνια Πολλά και καλή Σαρακοστή.