Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά

   Με την αρ. απόφ. 71/2011 (ΦΕΚ 980 - Τεύχος Β) «Συγχώνευση Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλαμά σε ένα Ν.Π.Δ.Δ.», συγχωνεύτηκαν οι σχολικές επιτροπές των Δημοτικών Ενοτήτων Παλαμά, Σελλάνων και Φύλλου μια νεοσυσταθείσα ενιαίου Ν.Π.Δ.Δ. σχολική επιτροπή με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά».

Διοικητικό Συμβούλιο Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά

Με την με αρ. 15/2024 Απόφαση της με αρ. 2/2024 συνεδριάσεως (ΑΔΑ: 6ΦΒΨΩΞΛ-Η37) του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά».

Διοικητικό Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά (Τακτικά Μέλη) (ανά ιδιότητα και αλφαβητικά)

#ΕπίθετοΌνομαΙδιότητα
1ΒαϊόπουλοςΧρήστοςΠλειοψηφίας
2ΚουτσιώραςΧαράλαμποςΠλειοψηφίας
3ΛόιαςΕυάγγελοςΠλειοψηφίας
4ΠαληγιάννηςΕυριπίδηςΠλειοψηφίας
5ΤσίντζαςΧρίστοςΠλειοψηφίας
6ΓούλαςΑθανάσιοςΜειοψηφίας
7ΚρικώνηΑθανασίαΜειοψηφίας
8ΚουτσιώνηςΕυάγγελοςΔιευθυντής Σχολικής Μονάδας
9ΤαγκούληςΠαναγιώτηςΔιευθυντής Σχολικής Μονάδας
10ΔασκαλόπουλοςΙωάννηςΕκπρόσωπος Συλλόγου Γονέων
11ΚολοβόςΑθανάσιοςΕκπρόσωπος των μαθητικών κοινοτήτων

Διοικητικό Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά (Αναπληρωματικά Μέλη) (ανά ιδιότητα και αλφαβητικά)

#ΕπίθετοΌνομαΙδιότητα
1ΓκιουλέκαςΒασίλειοςΠλειοψηφίας
2ΛιάχανοςΗλίαςΠλειοψηφίας
3ΠαπαντίναςΚωνσταντίνοςΠλειοψηφίας
4ΣωτηρόπουλοςΔημήτριοςΠλειοψηφίας
5ΤσιρώνηςΕυάγγελοςΠλειοψηφίας
6ΓιαννάκοςΒασίλειοςΜειοψηφίας
7ΜακρήςΗλίαςΜειοψηφίας
8ΒούλγαρηΒάναΔιευθυντής Σχολικής Μονάδας
9ΡιζάςΣωτήριοςΔιευθυντής Σχολικής Μονάδας
10ΚολτσίδαΜαρίαΕκπρόσωπος Συλλόγου Γονέων
11ΜπιρμπάκουΙόληΕκπρόσωπος των μαθητικών κοινοτήτων
Αρμοδιότητες Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

   Σύμφωνα με την αρ. απόφ. 71/2011 (ΦΕΚ 980 - Τεύχος Β) «Συγχώνευση Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλαμά σε ένα Ν.Π.Δ.Δ.», σκοπός του νομικού προσώπου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι η διαχείριση των πιστώσεων που της διατίθενται για την κάλυψη των δαπανών λειτουργίας των αντίστοιχων σχολείων (θέρμανσης, φωτισμού, ύδρευσης, τηλεφώνου, αποχέτευσης, αγοράς αναλώσιμων υλικών κ.λπ.), η αμοιβή καθαριστριών, η εκτέλεση έργων για την επισκευή και συντήρηση των αντίστοιχων σχολείων και του κάθε είδους εξοπλισμού τους, η εισήγηση προς τις αντίστοιχες διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τον εφοδιασμό από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων των αντίστοιχων σχολείων με έπιπλα και εξοπλιστικά είδη και από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με βιβλία για τις αντίστοιχες σχολικές βιβλιοθήκες, η διαχείριση των εσόδων από την ενδεχόμενη εκμετάλλευση των σχολικών κυλικείων, καθώς και η λήψη κάθε άλλου μέτρου που κρίνεται αναγκαίο για τη στήριξη της διοικητικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων, ή των αρμοδιοτήτων που δίνονται κάθε φορά από διάταξη νόμου.