Επίσκεψη του ΓΕΛ Προαστίου στο Δημαρχείο Παλαμά για φιλανθρωπικούς λόγους

 

   Μια ιδιαίτερη στιγμή για το Λύκειο Προαστίου η Πέμπτη 9-1-2020, καθώς πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη στο Δημαρχείο Παλαμά και στην Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου Ρούμ.

   Αντιπροσωπεία μαθητών του Λυκείου μαζί με τον Δ/ντή κ. Βλαστό Αιμίλιο. και τον καθηγητή κ. Σπυρούλη Ευάγγελο. συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Παλαμά κ. Σακελλαρίου Γεώργιο και τον Αρχιερατικό επίτροπο πατέρα Γιολδάση Κωνσταντίνο.

Επίσκεψη του ΓΕΛ Προαστίου στο Δημαρχείο Παλαμά για φιλανθρωπικούς λόγους   Προσφέρθηκαν στην φιλανθρωπική δομή «Σπίτι της Αγάπης» Δήμου Παλαμά, τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι μαθητές. Επίσης δόθηκε στην ίδια δομή χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν οι καθηγητές Λυκείου και Γυμνασίου Προαστίου, στη μνήμη του αγαπητού συναδέλφου Αθαναηλίδη Γεωργίου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά μαθητές και καθηγητές για τις πράξεις αυτές και συζήτησε με τους μαθητές την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος να ενισχύσει ανθρώπους με ανάγκη. Ο Αρχιερατικός επίτροπος με τη σειρά του ευχαρίστησε με λόγια αγάπης την αντιπροσωπεία του σχολείου και εξήγησε πως λειτουργεί η παραπάνω δομή. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στον ωραίο και ιστορικό ναό του Αγίου Αθανασίου.

  Επίσκεψη του ΓΕΛ Προαστίου στο Δημαρχείο Παλαμά για φιλανθρωπικούς λόγουςΕπίσκεψη του ΓΕΛ Προαστίου στο Δημαρχείο Παλαμά για φιλανθρωπικούς λόγουςΕπίσκεψη του ΓΕΛ Προαστίου στο Δημαρχείο Παλαμά για φιλανθρωπικούς λόγους