Εκδηλώσεις Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας

 

Εκδηλώσεις Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας

στον Δήμο Παλαμά και στα Τοπικά Διαμερίσματα

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Πάρτυ μασκέ για μικρούς και μεγάλους στις 5:00 μ.μ.στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά που θα το παρουσιάσουν ο μάγος και ο κλόουν. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μαγικά κόλπα, face painting, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργικά, παιχνίδια με πολύ μουσική και χορό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Στο Προάστιο στη κεντρική πλατεία μουσική αποκριάτικη εκδήλωση παρουσία του Φ.Λ.Ε.Σ. Προαστίου ώρα έναρξης 16:30.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 1. ΠΑΛΑΜΑΣ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στο πάρκο *ΑΣΤΕΡΙΟΝ*, συμμετέχει ο χορευτικός όμιλος Παλαμά «Οι Καραγκούνηδες».
 2. ΚΑΛΥΒΑΚΙΑ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην πλατεία.
 3. ΙΤΕΑ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στο Μουσείο της Ιτέας.
 4. ΒΛΟΧΟΣ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην τοποθεσία πάτωμα, με τη συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου Βλοχού.
 5. ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην κεντρική πλατεία, συμμετέχει ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Τριάδας.
 6. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην πλατεία, συμμετέχει ο πολιτιστικός σύλλογος της Μεταμόρφωσης.
 7. ΜΑΡΚΟ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην κεντρική πλατεία, συμμετέχει ο πολιτιστικός σύλλογος Μάρκου.
 8. ΦΥΛΛΟ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην κεντρική πλατεία, συμμετέχει ο σύλλογος γυναικών Φύλλου «Οι Σαμπαλιώτισσες».
 9. ΠΕΔΙΝΟ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην κεντρική πλατεία (πνευματικό κέντρο).
 10. ΚΟΣΚΙΝΑ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην κεντρική πλατεία, συμμετέχει ο πολιτιστικός σύλλογος Κοσκινά.
 11. ΨΑΘΟΧΩΡΑ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα, στο Δημοτικό σχολείο.
 12. ΓΟΡΓΟΒΙΤΕΣ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην κεντρική πλατεία, συμμετέχει ο πολιτιστικός σύλλογος Γοργοβιτών.
 13. ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα στην κεντρική πλατεία Ορφανών.
 14. ΠΕΤΡΙΝΟ: Κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα, στην κεντρική πλατεία, συμμετέχει ο σύλλογος γυναικών Πετρίνου. Σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσουμε μαζί το τριήμερο της αποκριάς και σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή.

 

Αποκριά στο Προάστιο Αφίσα

 

 

Πάρτι μασκέ στον Παλαμά Αφίσα