ΔΟΠΑΠΑΠ – Συναυλία Κώστα Μακεδόνα

 

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη συναυλία στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαμά με τον Κώστα Μακεδόνα και τη Στέλλα Καρύδα λόγω καιρού.

Για την νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο δελτίο τύπου.

 

   Με μία μεγάλη συναυλία συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά) σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαμά.

   Την Πέμπτη 11-0-2022 και ώρα 9:00 μ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαμά ‘’Στο Φως του Φεγγαριού’’, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μουσικές ερμηνείες του καταξιωμένου Κώστα Μακεδόνα και της Στέλλας Καρύδα.

   Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες. Στα 33 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια. Το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει ένα πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες, τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική μουσική, από κορυφαίους δημιουργούς. Το καλοκαίρι τραγουδάμε παρέα !! Μαζί του ή Στέλλα Καρύδα, ερμηνεύτρια με κρυστάλλινη φωνή και μεγάλο εύρος ρεπερτορίου.

   Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

   Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

   Σας περιμένουμε όλους!

 

Συναυλία Κώστα Μακεδόνα αφίσσα

 

 

 

* Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, ο οποίος έκανε την ανάρτηση του άρθρου, δε φέρει καμία ευθύνη για το κείμενο και το περιεχόμενο των συνοδευτικών αρχείων του άρθρου, καθώς δε συμμετέχει στη σύνταξη / δημιουργία αυτών. Τυχών συντακτικά και γραμματικά λάθη, παραπλανητικές, ελλιπής ή μη ακριβής πληροφορίες, καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων, καταστρατήγηση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων οφείλονται στους εκάστοτε συντάκτες των κειμένων και των συνοδευτικών αρχείων.