ΔΟΠΑΠΑΠ – Συναυλία Κώστα Μακεδόνα και Στέλλας Καρύδα

 

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μία μεγάλη συναυλία συνεχίστηκε το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαμά που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.

   Μετά από δύο αναβολές λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαμά και υπό το Φως του Φεγγαριού η μεγάλη συναυλία του καταξιωμένου Κώστα Μακεδόνα και της Στέλλας Καρύδα.

   Οι 1.000 θεατές που κατέκλεισαν τον χώρο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικό ταξίδι, με προσωπικά τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα, από συνεργασίες του με κορυφαίους δημιουργούς, τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

   Στο πρόγραμμα ακούστηκαν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες, καθώς και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία. Το κοινό δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδά.

   Η συναυλία ήταν μια προσφορά του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής, Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) προς όλο τον κόσμο.

   Ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. και ο Δήμος Παλαμά ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη αυτή συναυλία.

 

 

Συναυλία υπό το Φως του Φεγγαριού 

 

* Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, ο οποίος έκανε την ανάρτηση του άρθρου, δε φέρει καμία ευθύνη για το κείμενο και το περιεχόμενο των συνοδευτικών αρχείων του άρθρου, καθώς δε συμμετέχει στη σύνταξη / δημιουργία αυτών. Τυχών συντακτικά και γραμματικά λάθη, παραπλανητικές, ελλιπής ή μη ακριβής πληροφορίες, καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων, καταστρατήγηση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων οφείλονται στους εκάστοτε συντάκτες των κειμένων και των συνοδευτικών αρχείων.