ΔΟΠΑΠΑΠ – Δελτίο Τύπου – Τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων Γοργοβιτών

 

   Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Απριλίου 2022 στους Γοργοβίτες το τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων, το οποίο διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Παλαμά, ο Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π) και η κοινότητα Γοργοβιτών.

   Ένα τουρνουά, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Θωμά Πετσή, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Θεσσαλικού Γοργοβιτών.

   Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Παλαίμαχοι του Θεσσαλικού Γοργοβιτών, οι Παλαίμαχοι Ατρομήτου Παλαμά, οι Παλαίμαχοι Σοφάδων και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας.

   Στην ανάπαυλα των αγώνων ο Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής ( Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. ) απένειμε τιμητικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους σε όλες τις ομάδες.

   Ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου τίμησε τον κ. Δημήτρη Στάθη για την πολυετή προσφορά του και την ενημέρωση στο τοπικό ποδόσφαιρο.

   Ο Σύνδεσμος Ποδοσφαίρου και οι Παλαίμαχοι Σοφάδων απένειμαν αναμνηστικά στην οικογένεια του Θωμά Πετσή.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π ) κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο Αντιδήμαρχος Παλαμά κ. Κώστας Μπανάσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Τσιαδήμος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Νούλας, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Γοργοβιτών κ. Κώστας Μπατζιάς, ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Κ. και Γ.Γ. κ. Γιώργος Κρανής, ο Πρόεδρος του Θεσσαλικού Γοργοβιτών κ. Φώτης Κώστας, ο πρώην δήμαρχος Παλαμά κ. Βασίλης Καραδήμος καθώς και πλήθος κόσμου.

   Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δημοτικός Οργανισμός, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) παρέθεσε γεύμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

   Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει θεσμό για την τοπική κοινότητα Γοργοβιτών και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στην μνήμη του Θωμά Πετσή.

   Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός και ιδιαίτερα τους διαιτητές των αγώνων Αργυρόπουλο Παναγιώτη, Μπενέκη Σπύρο και Κουτσώνη Αθανάσιο.