ΔΟΠΑΠΑΠ – Δελτίο Τύπου – Θέατρο Σκιών Μάκη Χάρμπα «Η μετάλλαξη του Καραγκιόζη»

 

   Συνέχεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαμά με ένα πλούσιο τριήμερο. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία του Παλαμά όπου μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση του θεάτρου σκιών «Η μετάλλαξη του Καραγκιόζη». Σε νέα ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η παράσταση του θεάτρου σκιών «Η μετάλλαξη του Καραγκιόζη» το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.

   Ο Καραγκιόζης για να γιατρέψει την πείνα του αποφασίζει να κάνει τον ζητιάνο μετά από παρότρυνση του φίλου του Χατζηαβάτη. Ο Πασάς, όμως, απαγορεύει τη ζητιανιά στη χώρα και θέλει να συλλάβει τον Καραγκιόζη. Αφού δοκιμάζει με κάθε δυνατό τρόπο να τον πιάσει και δεν τα καταφέρνει, αφήνει στον δρόμο ένα μεταλλαγμένο πειραματόζωο, το οποίο μεταμορφώνει τον Καραγκιόζη και την παρέα του σε ζώα. Για να ξαναγίνουν, όμως, κανονικοί άνθρωποι τους βοηθάει ο τσιγγάνος, αφού είναι ο μόνος που ξέρει το μυστικό. Έτσι, ο καθένας ξεχωριστά ξαναπαίρνει την κανονική του ανθρώπινη μορφή.

   Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

   Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19 που ισχύουν για τους εξωτερικούς χώρους (αποστάσεις-χρήση μάσκας-χρήση αντισηπτικών).